Home
Familiemediation
Kinderen en Scheiding
Mediation in Straf- en Herstelzaken
Coaching na scheiding
Over Paula Beentjes
Kosten
Contact

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. U betaalt een uurtarief, vermeerderd met 21% B.T.W.  De kosten worden veelal in gelijke delen (50/50) gedeeld, maar u kunt onderling ook een andere verdeling afspreken. In sommige situaties is een pakketprijs ook mogelijk. Indien u de expertise van een specialist wenst in te schakelen dan draagt u daarvoor zelf de eventuele kosten. 

Voor nadere informatie omtrent de kosten voor uw situatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met Paula Beentjes Mediation.

Gesubsidieerde Mediation (Toevoeging) bij echt(scheiding)

Als uw inkomen en vermogen onder bepaalde grenzen blijven is het mogelijk aanspraak te maken op gesubsidieerde mediation. De mediator vraagt deze voor u aan. Voor meer informatie over het verkrijgen van gesubsidieerde mediation verwijs ik u naar de site van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org). Indien u hiervoor in aanmerking komt kan de Raad voor Rechtsbijstand u een eenmalige eigen bijdrage opleggen van hooguit Eur. 56,-  of Eur. 112,-. 

Indien een van beiden in aanmerking komt voor gesubsideerde mediation, betaalt de ander de helft van het uurtarief.

Rechtsbijstandverzekering

Volgens een aantal rechtsbijstandverzekeringen wordt mediation bij echtscheidingen vergoed. U kunt hiernaar informeren bij uw verzekeraar.

 

 

Privacy verklaring